logo

Voor trainers

Samenwerken met Leadershipgaming.nl?

‘Serious games voor ondersteuning van trainingen en teamsessies’

‚ÄčAls je de simulaties van Leadershipgaming wilt inzetten tijdens je werkzaamheden als trainer, facilitator of coach dan kun je je aanmelden op de website. Je klikt op login en vervolgens op registeren. De velden die je kunt invullen zijn verplicht. Je kiest zelf een wachtwoord. Nadat je op de button ‘registreren’ hebt geklikt, wordt er een activering email gestuurd naar het opgegeven email adres. In de email klik je op de link of gebruik je de activeringscode om je registratie te activeren. Vanaf dit moment kun je inloggen op de website met het opgegeven emailadres en je zelf gekozen wachtwoord.
 

Games aanschaffen?

Om een simulatie van Leadershipgaming.nl te kunnen spelen heb je zogenaamde tokens nodig. Met deze tokens kun je middels alle devices, zoals laptops, tablet en zelfs smartphones via internet het spel spelen. Wanneer je je hebt geregistreerd en bent geactiveerd kun je via je 'eigen' back-end tokens aanschaffen voor de diverse games. De tokens zijn een jaar geldig en komen pas te vervallen nadat ze zijn gebruikt.
 
Je klikt op ‘koop een game’. Vervolgens zie je alle projecten die je eerder hebt aangeschaft. Ook kun je je facturen (de eerder betaalde projecten) bekijken en de eerder aangeschafte tokens. De prijs van de tokens staat er ook bij. Alle prijzen zijn excl btw.

Om nieuwe tokens aan te schaffen klik je op <+ Nieuw Project>. In het volgende scherm geef je de naam van het project weer, je kiest welke game je wilt spelen, selecteert de minimale ingangsdatum (vaak de datum dat je de tokens wilt inzetten en anders de datum van vandaag).
Vervolgens klik je op het tabblad 'Betaal Methode' en kies je of je via Ideal, Creditcard of Paypal wil betalen. Na bevestiging word je naar de betaalpoort geleid en kan je de bestelde tokens afrekenen. Daarna ontvang je een email met daarin de bevestiging van de betaling en hierin staan ook de tokens.